בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
עגבניות טריות ממולאות
דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות
מצרכים
6
עגבניות תמר חצויות לאורכן
מעט שמן זית
למילוי:
2
כוסות פטרוזיליה קצוצה דק
4
שיני שום קצוצות דק
חצי כוס פירורי לחם
שמן זית
מלח, פלפל שחור טחון טרי
אופן ההכנה
1
מרוקנים את העגבניות כך שנצרות "סירות" עגבניה
2
מערבבים את חומרי המילוי וממלאים את חצאי העגבניות.
3
מטפטפים מעל מעט שמן זית ואופים בחום של 180 מעלות כחצי שעה.
המתכון נכתב ב-27/11/2024
תגיות:
בריאות (מיוחד)
,
מנה ראשונה (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך