1
מקציפים את החמאה עם הסוכר, קליפת התפוז ותמצית וניל בקערה, עד שהסוכר נמס. מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה.
2
מנפים פנימה קמח ואבקת אפיה, מוסיפים קוקוס, שמנת ורכז תפוזים ומערבבים במהירות, רק עד שהתערובת אחידה ואין בה גושי קמח. מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים בכף.
3
מעבירים את התערובת לתבנית משומנת ואופים בחום בינוני (180 מעלות) בשליש התחתון של התנור, במשך כ-40 דק', עד שפני העוגה מזהיבים ומרכז העוגה יציב למגע.
4
מצננים את העוגה בתבנית.
5
מנפים על העוגה אבקת סוכר.
6
שמים את השוקולד בשקית ניילון קטנה (של הסנדוויצים), מוסיפים את המים ומכניסים למיקרו למשך 20 שניות או עד שהשוקולד מתחמם ומתרכך.
7
מוציאים מהמיקרו ולשים את השקית באצבעות עד שכל השוקולד רך וחלק.
8
גוזרים חור זעיר בפינת השקית ומזלפים פסי שוקולד על העוגה. זורים מלמעלה קוקוס טחון.