דרגת קושי
3 / 5

מצרכים

1 חזה עוף (כ-500 גרם) חתוך לנתחים דקים
1 כוס קמח
2 כפות מרגרינה בטעם חמאה
1 כף שמן
מיץ וקליפה מגוררת מלימון אחד
1 כף עלי נענע קצוצים דק דק
מלח, פלפל שחור טחון טרי
1 כף סויה
1 כף דבש
1 כף רוטב צ'ילי תאילנדי מתוק
0.25 כוס מרק עוף או מים

אופן ההכנה

1
מקמחים את נתחי העוף, כך שיצופו מכל הכיוונים בקמח ומנערים היטב את העודפים.
2
מחממים מחבת, ממיסים בה מרגרינה עם שמן ומטגנים את נתחי העוף מכל הצדדים עד שהם מלבינים ומתחילים להזהיב. מוציאים מהמחבת בכף מחוררת.
3
מוסיפים לאותה מחבת את שאר החומרים ומביאים לרתיחה.
4
מחזירים את נתחי העוף למחבת, מבשלים 5 דקות ומגישים חם עם אורז או לחם טרי.
המתכון נכתב ב-03/09/2006