בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
פסטה מטוגנת
דרגת קושי
2 / 5
מצרכים
1
חבילת פסטה/ספגטי.
חמאה.
סיר.
מחבט.
מלח.
אופן ההכנה
1
מבשלים את הפסטה עד שהיא מוכנה וכאשר היא מוכנה מסננים אותה ומטגנים אותה עם חמאה ומוסיפים את המלח וכאשר הפסטה/ספגטי מזהיב או שזה נעשה קרנצי אז זה מוכן!!!!בתאבון!!!!!
המתכון נכתב ב-06/09/2006
תגיות:
פסטות (סוג מנה)
,
בשרי (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך