דרגת קושי
2 / 5

מצרכים

שקית רצועות פסטה רחבות
גמבה אדומה
תירס(מקופסת שימורים)
נבטים סיניים
כרוב לבן
פרסה
וכל ירק שעולה ברוחכם ומתאים לסגנון המוקפץ....
מלח פלפל לפי הטעם
2 כפות סוכר
4\1 כוס רוטב סויה
שמן

אופן ההכנה

1
מרתיחים בסיר מים רותחים עם מעט מלח ומכניסים את הפסטה לאחר שהפסטה מוכנה מסננים את המים מהפסטה ומניחים בצד.
2
במחבת ווק שמים מעט שמן ומקפיצים לתוכו את כל הירקות רצוי לא לאדות יותר מידי כדי שישאר הטעם הטרי של הירקות
3
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם 4\1 כוס רוטב סויה ו-2 כפות סוכר מערבבים ונותנים לזה להתבשל מעט ומכניסים את רצועות הפסטה מערבבים ביחד נותנים לזה עוד כ-2 דקות להתבשל.......ובתאבון.
המתכון נכתב ב-06/09/2006