1
להכנת הרוטב: בסיר שמים חצי מהבצל המגורד ו- 2 שיי השום , רסק העגבניות , העגבנייה מעט שמן, מים ,קורט סוכר,
2
מלח מערבבים ומבשלים כ 10 דקות.
3
מטגנים חצי מהבצל ו- 2 שיני שום עד שמזהיב ואז מוסיפים את הבשר. מערבבים עד שהבשר משנה את ציבעו ואז מוסיפים כ3 כפות מהרוטב העגבניות ומבשלים עוד כ 5 דקות.
4
את הקנלוני ממלאים בתערובת הבשר , לא למלא הרבה כדי שלא יצא מהצדדים. מסדרים בתבנית משומנת ברווחים ומעל מורחים את רוטב העגבניות שיכסה את כל הקנלוני מכסים בנייר כסף ואופים כחצי שעה בחום גבוה.