דרגת קושי
2 / 5

מצרכים

1 חב' רביולי בטטה- שטראוס
2 כפות שמן זית
100 גר' חמאה
2 מיכלים שמנת לבישול
1 כוס חלב
פלפל
מלח
קורט אגוז מוסקט
כפית אורגנו
2-3 שיני שום כתושות
גבינה צהובה (לא חובה)

אופן ההכנה

1
מרתיחים מים בסיר עם שמן הזית,
2
מוסיפים את הרביולי למים למשך דקה וחצי (לפי ההוראות שעל השקית).
3
בסיר אחר ממיסים את החמאה
4
ומוסיפים את החלב, השמנת והתבלינים ומביאים לרתיחה.
5
מבשלים כ- 5 דקות על אש נמוכה.
6
מעבירים את הרביולי לתבנית ויוצקים מעל את הרוטב.
7
אם רוצים אפשר להוסיף חתיכות גבינה צהובה מעל.
8
אופים בתנור בחום של 160, בערך חצי שעה.
9
עד שהרוטב נעשה סמיך.
10
בתאבון.
המתכון נכתב ב-06/09/2006