1
את כל המצרכים מערבבים יחד עד לקבלת עיסה חלקה .
2
מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות לכ - 40 דקות . בודקים אם העוגה מוכנה בעזרת קיסם כאשר יוצא נקי .
3
את השוקלד המריר מפרידים לקוביות ויחד עם חצי השמנת שנשארה מכניסים למיקרוגל ( אפשר גם להמיס על הגז ) לדקה - דקה וחצי מערבבים ומשאירים לצינון .
4
כאשר העוגה מוכנה מצננים כ - 10 דקות שופכים מעל את ציפיו השוקולד ( ניתן לעשות חורים בעוגה בעזרת סכין כדי שהשוקולד יחלחל פנימה ) ובתאבון !