דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
40 דקות
זמן עבודה
40 דקות

מצרכים

(2 כיכרות)
350 גרם קמח תופח
100 גרם גבינה צהובה, מגוררת
1 שקית (כ- 70 גרם) אבקת מרק בצל
מלח ופלפל שחור
500 גרם (מיכל) רוויון
5 בצלים ירוקים, קצוצים דק דק
2 תבניות כיכר באורך 35 ס"מ, משומנת
לזרייה: פרג או קצח

אופן ההכנה

1
מחממים תנור לחום בינוני (180 צ.). מערבבים את כל החומרים לתערובת אחידה. מעבירים לתבניות, זורים מעל פרג או קצח ואופים כ- 40 דקות, עד שהלחם ישחים. נועצים במרכז הכיכר קיסם עץ, ואם הוא יוצא יבש - הלחם מוכן.
המתכון נכתב ב-06/01/2006