בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
לחם בצל
דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
40 דקות
זמן עבודה
40 דקות
מצרכים
(2 כיכרות)
350
גרם קמח תופח
100
גרם גבינה צהובה, מגוררת
1
שקית (כ- 70 גרם) אבקת מרק בצל
מלח ופלפל שחור
500
גרם (מיכל) רוויון
5
בצלים ירוקים, קצוצים דק דק
2
תבניות כיכר באורך 35 ס"מ, משומנת
לזרייה: פרג או קצח
אופן ההכנה
1
מחממים תנור לחום בינוני (180 צ.). מערבבים את כל החומרים לתערובת אחידה. מעבירים לתבניות, זורים מעל פרג או קצח ואופים כ- 40 דקות, עד שהלחם ישחים. נועצים במרכז הכיכר קיסם עץ, ואם הוא יוצא יבש - הלחם מוכן.
המתכון נכתב ב-06/01/2006
תגיות:
מאפים (סוג מנה)
,
חלבי (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך