דרגת קושי
2 / 5

מצרכים

10 גלילי קנלוני
250 גרם בשר עוף טחון . או כל בשר אחר
2 בצלים בינוניים קצוצים ומטוגנים
2 כפות סלסה מכסיקנית
מלח ופלפל שחור גרוס טרי.
לרוטב
2 כפות עגבניות וצ'ילי (רוטב לתיבול ובישול )
2 כוסות מים
5 כפות שמן זית
3 שיני שום פרוסות
1 כף בזיליקום יבש או 2 כפות בזיליקום טרי וקצוף דק
¼ כפית פפריקה חריפה
מלח ופלפל שחור גרוס טרי

אופן ההכנה

1
לערבב את הבשר הטחון והבצל המטוגן עם הסלסה המכסיקנית
2
להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם
3
למלא את הגלילים בתערובת הבשר
4
במחבת עם שמן. לטגן את הגלילים מכל צד של הבשר
5
על מנת לסגור את הגלילים ולשים בתבנית ארוכה ל 10 גלילים בשכיבה.
6
הכנת הרוטב
7
בסיר קטן להוסיף שמו זית
8
לטגן את השום ולהוסיף את רוטב העגבניות והצ'ילי
9
כף בזיליקום. הפפריקה. המלח ופלפל שחור לפי הטעם
10
להוסיף את 2 כוסות המים ולהביא לרתיחה
11
לפזר את הרוטב מעל הקנלוני לכסות בניר כסף
12
להכניס לתנור חם ל45 דקות לבישול
13
בתאבון
המתכון נכתב ב-06/09/2006