1
לערבב את הבשר הטחון והבצל המטוגן עם הסלסה המכסיקנית
2
להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם
3
למלא את הגלילים בתערובת הבשר
4
במחבת עם שמן. לטגן את הגלילים מכל צד של הבשר
5
על מנת לסגור את הגלילים ולשים בתבנית ארוכה ל 10 גלילים בשכיבה.
7
בסיר קטן להוסיף שמו זית
8
לטגן את השום ולהוסיף את רוטב העגבניות והצ'ילי
9
כף בזיליקום. הפפריקה. המלח ופלפל שחור לפי הטעם
10
להוסיף את 2 כוסות המים ולהביא לרתיחה
11
לפזר את הרוטב מעל הקנלוני לכסות בניר כסף
12
להכניס לתנור חם ל45 דקות לבישול