2
להמס את החמאה, להוסיף את הקמח לערבב שלא יהיו גושים, להוסיף את החלב ולערבב היטב ולבשל עד שיהיה סמיך לתבל ולסגור.
3
הכנת הרסק: לטגן 2 שיני שום כתושות עם 2 כפות שמן זית, להוסיף 1-1/2 קופסאות קטנות של רסק עגבניות ולערבב היטב. להוסיף 1/4 כוס מים, לתבל מלח פלפל ואורגנו ולהמשיך לבשל עוד 5 דקות על אש קטנה.
4
הכנת הקוטג': לערבב 2 קופסאות קוטג' עם ביצה אחת ולערבב היטב.
7
שכבה ראשונה אטריות שכבה ראשונה אטריות
8
שכבה שניה רסק עגבניות שכבה שניה רסק עגבניות
9
שכבה שלישית הקוטג' שכבה שלישית הקוטג'
10
שכבה רביעית גבינה צהובה שכבה רביעית בשמל
11
שכבה חמישית הבשמל. שכבה חמישית גבינה צהובה
12
לאפות בתבנית 30X30 בתנור שחומם מראש בטמפרטורה של 180 מעלות במשך 30 דקות. להוציא מהתנור לצנן כ- 20 דקות, לחתוך למנות ולהגיש.