דרגת קושי
2 / 5

מצרכים

1 חבילת רביולי במילוי גבינה ובטטה
1 מיכל עגבניות מרוסקות עם שום
1 שמנת לבישול
50 גרם פרוסות גבינה צהובה
סלט חצילים עם טחינה
גבינת פורמז'ן מגורדת [100 גרם]
10 פטריות שמפיניון טריות פרוסות
4 כפות יין לבן חצי יבש
1 ביצה
מלח. פלפל שחור גרוס טרי.

אופן ההכנה

1
לרפד בתבנית אורכה ומשומנת שמן זית
2
שיכבה של רביולי
3
פרוסות גבינה צהובה
4
למרוח סלט חצילים
5
שיכבה נוספת של רביולי
6
למרוח את העגבניות המרוסקות
7
לפזר פורמז'ן מחצית הכמות
8
שכבה נוספת של רביולי
9
פרוסות גבינה צהובה
10
שכבה של פרוסות פטריות
11
בקערה לערבב את הביצה. השמנת. היין. פלפל שחור. מלח .
12
לפזר על הכל את הרוטב לפזר את יתר הפורמז'ן
13
ולהכניס לתנור בחום של 180 מעלות ל 45 דקות עד לקבלת גון זהוב
14
לפרוס ובתאבון
המתכון נכתב ב-06/09/2006