דרגת קושי
2 / 5

מצרכים

שקית קוסקוס 350 גר' להכנה קלה ומהירה
¼ כוס גבעולי פטרוזיליה קצוצים
8-10 גבעולי נענע קצוצים
10 גבעולי כוסברה קצוצים
7 גבעולי בזיליקום קצוצים
5-6 כפות שמן זית
½ כוס מיץ לימון טרי
2 פלפלים אדומים
2 פלפלים צהובים
3 פלפלים ירוקים
0.5 בצל בינוני פרוס
הפלפלים: קלויים, קלופים וחתוכים לקוביות
2-3 שיני שום כתושות
לפי טעם ¼ כפית מלח, פלפל שחור
כ- 400 גר' גבינה מלוחה, או גבינת עזים, או בולגרית חתוכה לקוביות בינוניות.
ניתן לעטר בשקדים קלויים.

אופן ההכנה

1
1. מכינים את גרגירי הקוסקוס בהתאם להוראות היצרן, מוסיפים את עשבי התיבול הקצוצים, קוביות הפלפלים הקלויים, השמן, מיץ לימון, שום, מלח ופלפל שחור ומערבבים היטב ומכניסים למקרר לשעה.
2
2. מניחים בקערה מרכזית, מפזרים מעל את הגבינה והשקדים ומגיש
3
בתאבון!
המתכון נכתב ב-09/09/2006