בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
סלט קוסקוס וגבינה
דרגת קושי
2 / 5
מצרכים
שקית קוסקוס 350 גר' להכנה קלה ומהירה
¼ כוס גבעולי פטרוזיליה קצוצים
8-10 גבעולי נענע קצוצים
10
גבעולי כוסברה קצוצים
7
גבעולי בזיליקום קצוצים
5-6 כפות שמן זית
½ כוס מיץ לימון טרי
2
פלפלים אדומים
2
פלפלים צהובים
3
פלפלים ירוקים
0.5
בצל בינוני פרוס
הפלפלים: קלויים, קלופים וחתוכים לקוביות
2-3 שיני שום כתושות
לפי טעם ¼ כפית מלח, פלפל שחור
כ- 400 גר' גבינה מלוחה, או גבינת עזים, או בולגרית חתוכה לקוביות בינוניות.
ניתן לעטר בשקדים קלויים.
אופן ההכנה
1
1. מכינים את גרגירי הקוסקוס בהתאם להוראות היצרן, מוסיפים את עשבי התיבול הקצוצים, קוביות הפלפלים הקלויים, השמן, מיץ לימון, שום, מלח ופלפל שחור ומערבבים היטב ומכניסים למקרר לשעה.
2
2. מניחים בקערה מרכזית, מפזרים מעל את הגבינה והשקדים ומגיש
3
בתאבון!
המתכון נכתב ב-09/09/2006
תגיות:
סלטים (סוג מנה)
,
חלבי (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך