דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
50 דקות
זמן עבודה
50 דקות

מצרכים

3/4 כוס קמח
0.5 כוס קמח חיטה מלאה
1 כפית אבקת סודה לשתייה
1 כפית קינמון
0.25 כפית מלח
2 כוסות תפוחי עץ קלופים וקצוצים
3/4 כוס סוכר
0.25 כוס אגוזים קצוצים
0.25 כוס רסק תפוחים
לציפוי:
0.25 כוס סוכר חום
1 כף קמח
1 כף קמח חיטה מלאה
0.5 כפית קינמון
1 כף מרגרינה
0.25 כוס אגוזים

אופן ההכנה

1
1. משמנים תבנית אפייה עגולה בקוטר 22 ס"מ.
2
2. בקערה, מערבבים קמח, קמח חיטה מלאה, סודה, קינמון ומלח.
3
3. בקערה שנייה, מערבבים תפוחים, סוכר, אגוזים ורסק תפוחים.
4
מאחדים את שתי התערובות ומערבבים.
5
יוצקים לתבנית.
6
4. מכינים ציפוי:
7
מערבבים את כל חומרי הציפוי ומפזרים על העוגה שבתבנית.
8
אופים בחום של 180 מעלות למשך 30 עד 35 דקות.
9
מקררים למשך 10 דקות ומגישים.
המתכון נכתב ב-09/09/2006