100 גר' גבינת עיזים משובחת מפוררת
2 כוסות עשבים טריים קצוצים (טימין, רוקט, אורגנו, בצל ירוק, בזיליקום, פטרוזיליה ומה שרוצים)
1
1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
2
2. מרדדים את הבצק לעלה עגול בקוטר 26 ס"מ. מעבירים לתבנית ומהדקים לתחתית ולדפנות. שומרים במקרר.
3
3. מחממים במחבת את החמאה ושמן הזית ומטגנים את כל העשבים. נזהרים לא לשרוף ומורידים מהאש כשהעשבים מתכווצים, בערך 3 דקות. מערבבים מדי פעם.
4
4. מערבבים בקערה את השמנת המתוקה, הביצים, הקמח והמלח.
5
5. מפזרים על גבי הבצק את כל הגבינות, מעליהן יוצקים את העשבים המטוגנים ולבסוף את תערובת הביצים.
6
6. אופים כ-40 דקות עד שהמאפה מזהיב.
7
גיוון: אפשר להוסיף פלפלים קלויים/ עגבניות מיובשות/ קישואים/ חצילים.