דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
שעה
זמן עבודה
שעה

מצרכים

250 גר' פסטה "תלתלים"
200 גר' גבינה בולגרית חתוכה לקוביות
50 גר' גבינת פרמזן מגורדת
1 גביע קרם פרש
3 ביצים
מעט אגוז מוסקט
תבלינים

אופן ההכנה

1
מבשלים את הפסטה עד שהיא כמעט מוכנה, מסננים ומכניסים לקערה.
2
מוסיפים לקערה את הקרם-פרש, הגבינה הבולגרית, הביצים, וחצי מכמות הפרמזן.
3
מוסיפים אגוז מוסקט, פלפל ומעט מלח.
4
מערבבים הכל ביחד.
5
כאשר הכל מעורבב ואין גושים לשפוך הכל לתבנית משומנת, לבזוק מעל את שארית הפרמזן ולהכניס לתנור שחומם מראש ל-190 מעלות למשך 40-50 דקות
המתכון נכתב ב-09/09/2006