דרגת קושי
2 / 5

מצרכים

250 גרם פסטה (חצי חבילה) סלילים
1 חציל גדול
3 כפות שמן זית
3 כפות חומץ בן יין
3 עגבניות גדולות ובשלות
2 קישואים
2 כפות שום כתוש
2 כפות עשבי תיבול טריים או מיובשים
מלח

אופן ההכנה

1
מבשלים את הפסטה , מסננים ומעבירים לקערה.
2
בינתיים קולים את החציל כחצי שעה עד להתרככותו.
3
כשהחציל מוכן מוצאים את תוך החציל , קוצצים דק ומוסיפים לקערה.
4
חותכים את הקישואים והעגבניות לפיסות קטנות, מקפיצים במחבת ומוספים לקערה.
5
מוסיפים את השום, את עשבי התיבול ומלח לפי הטעם. מגישים קר.
המתכון נכתב ב-11/09/2006