לביבות תפוחי אדמה קלאסיות לחג החנוכה, מטוגנות בשמן עמוק ומלאות טעם. מתכון קל להכנה, מושלם לחגיגה סביב חנוכייה ונרות דולקים.
כמות: כ-10 לביבות
לביבה חמה ומתוקה
מצרכים
אופן ההכנה
1
מקלפים את תפוחי-האדמה, חותכים לקוביות ומבשלים במים כ-20 דקות, עד להתרככותם
2
מסננים ומועכים לעיסה אחידה.
3
מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים.
4
בידיים רטובות מלבבים ללביבות שטוחות (כעשר לביבות).
5
מטגנים בכמות שמן נדיבה משני הצדדים עד להשחמה.
6
סופגים את עודפי השמן על נייר סופג ומגישים חם.
המתכון נכתב ב-01/11/2024
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה