כאחת שאוהבת קרפציו ומאכלים חמצמצים, המתכון הזה כבש את ליבי
כמות: 2 צנצנות גדולות
מוכנים לאכילה
מצרכים
חופן אורגנו (אפשר גם מיובש)
אופן ההכנה
1
קולפים את החצילים ופורסים לעיגולים הכי דקים שאפשר
2
בקערה שטוחה מפזרים מעט מלח גס ומניחים עליו שכבת פרוסות חציל
3
שופכים מעל מעט חומץ ומפזרים עלי אורגנו ומעט שום מרוסק, ממשיכים כך עד שלא נשארים חצילים
4
מניחים לעמוד כ-4 שעות והופכים את החצילים
5
אחרי ארבע שעות נוספות אפשר להעביר אתה החצילים לצנצנת
6
המלצת הגשה- על צלחת שטוחה לפזר את החצילים
המתכון נכתב ב-01/11/2024
קצת תמונות
פריסת החצילים על הצלחת, לאחר מריחת החומץ בין יין, השום והאורגנו
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה