דרגת קושי
1 / 5
זמן הכנה
8 שעות
זמן עבודה
15 דקות
כאחת שאוהבת קרפציו ומאכלים חמצמצים, המתכון הזה כבש את ליבי
כמות: 2 צנצנות גדולות
מוכנים לאכילה - קרפצ'ו חצילים עם חומץ יין, אורגנו ושום
מוכנים לאכילה

מצרכים

2 חצילים קשים וטריים
חופן מלח גס
מעט חומץ בן יין לבן
חופן אורגנו (אפשר גם מיובש)
חופן מלח שולחן

אופן ההכנה

1
קולפים את החצילים ופורסים לעיגולים הכי דקים שאפשר
2
בקערה שטוחה מפזרים מעט מלח גס ומניחים עליו שכבת פרוסות חציל
3
שופכים מעל מעט חומץ ומפזרים עלי אורגנו ומעט שום מרוסק, ממשיכים כך עד שלא נשארים חצילים
4
מניחים לעמוד כ-4 שעות והופכים את החצילים
5
אחרי ארבע שעות נוספות אפשר להעביר אתה החצילים לצנצנת
6
המלצת הגשה- על צלחת שטוחה לפזר את החצילים
המתכון נכתב ב-01/11/2024