2
מבשלים את הפסטה בסיר עם הרבה מים רותחים ומעט מלח עד שהפסטה אפויה, מסננים ומעבירים לקערה.
4
שמים בסיר גדול את השמן ושהוא חם שמים בו את האורגנו, שום בצל פלפל חריף גזר וסלרי (כל הירקות).
6
מוסיפים פנימה את בשר והתבלינים ומטגנים עד שהוא משחים ומפוררים אותו תוך כדי טיגון. מוסיפים את העגבניות ומערבבים ל 2-3 דקות. מוסיפים את היין האדום ומביאים לרתיחה.
7
מוסיפים את כוס מרק העוף. בודקים ומתקנים תיבול, מביאים לרתיחה, ומבשלים על אש נמוכה שעתיים.
8
יוצקים את התערובת על הפסטה, מערבבים ומגישים.