1
אופן ההכנה1. מערבבים יחד במיקסר את כל המרכיבים פרט לשמנת. מוסיפים את השמנת ומערבבים ביד.
2
2. מכניסים לתבנית שטוחה 20 על 20 ס"מ ומניחים במקפיא. כשהתערובת מתחילה לקפוא, 3-2 ס"מ בכל צד, יש לערבב אותה שוב במיקסר.
3
3. משטיחים שוב בתבנית ומחזירים למקפיא. הגלידה מוכנה לאחר 4-3 שעות.
5
1. לגלידת שוקולד, מוסיפים 150 גרם שוקולד מומס (בסיר כפול).
6
2. לגלידת אגוזים, מוסיפים 150 גרם אגוזים או פיסטוקים טחונים.
7
3. לגלידת ריבת חלב, מוסיפים 100 גרם ריבת חלב.
8
4. לגלידת וניל עם עוגיות, מוסיפים 150 גרם עוגיות שבורות.