בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
ספגטי ברוטב פלפלים קלויים
דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
40 דקות
זמן עבודה
40 דקות
מצרכים
500
גרם ספגטיני
לרוטב:
8
פלפלים קלויים על אש ישירה וקלופים
1
מכל שמנת עמידה לקצפת מסדרת השף הלבן
1
גביע קרם פרש מסדרת השף הלבן
1 כף
סוכר
מלח לפי הטעם
פלפל שחור גרוס
2 כפות
עלי טימין מופרדים מהגבעולים
להגשה : פתיתי פרמזן לפסטה מסדרת השף הלבן
אופן ההכנה
1
1. קוצצים דק את הפלפלים שמים בסיר יחד עם שאר החומרים מבשלים על להבה בינונית כ- 30 דקות עד שמקבלים רוטב סמיך.
2
2. טועמים ומשפרים תיבול.
3
3. מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מחלקים לקעריות ויוצקים מעל את הרוטב . זורים את גבינת הפרמזן ומגישים.
המתכון נכתב ב-15/09/2006
תגיות:
פסטות (סוג מנה)
,
חלבי (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך