דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
40 דקות
זמן עבודה
40 דקות

מצרכים

500 גרם ספגטיני
לרוטב:
8 פלפלים קלויים על אש ישירה וקלופים
1 מכל שמנת עמידה לקצפת מסדרת השף הלבן
1 גביע קרם פרש מסדרת השף הלבן
1 כף סוכר
מלח לפי הטעם
פלפל שחור גרוס
2 כפות עלי טימין מופרדים מהגבעולים
להגשה : פתיתי פרמזן לפסטה מסדרת השף הלבן

אופן ההכנה

1
1. קוצצים דק את הפלפלים שמים בסיר יחד עם שאר החומרים מבשלים על להבה בינונית כ- 30 דקות עד שמקבלים רוטב סמיך.
2
2. טועמים ומשפרים תיבול.
3
3. מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מחלקים לקעריות ויוצקים מעל את הרוטב . זורים את גבינת הפרמזן ומגישים.
המתכון נכתב ב-15/09/2006