1
1. שוטפים את הדגים ומיבשים אותם בנייר סופג.
2
2. מטגנים את הדגים בשמן עד להזהבה (כדקה מכל צד), מוציאים ומניחים על נייר סופג.
3
3. מוסיפים לשמן את הבצל, הגזר והפלפלים ומטגנים מספר דקות תוך כדי ערבוב.
4
4. מוסיפים לירקות את התבלינים: שום, כורכום, פפריקה, עגבניות, מיץ לימון ומרק, מערבבים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את נתחי הדג ומבשלים על אש נמוכה כחצי שנה.
6
מומלץ להגיש על מצע של אורז לבן או על קוסקוס ולפזר מעל התבשיל כוסברה קצוצה.