דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
35 דקות
זמן עבודה
35 דקות

מצרכים

350 גרם קמח תופח (שקית אחת קטנה)
200 גרם חמאת "תנובה" רכה
150 גרם פתיתי עמק לאפייה מסדרת "השף הלבן"
150 גרם גבינה בולגרית "פיראוס"
כלי בישול ואפייה
תבנית אפייה מצופה בנייר אפיה
קערה מגרדת (פומפיה)

אופן ההכנה

1
1. מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות).
2
2. מגרדים את הגבינות לעיסה אחת ויוצרים כדורים קטנים. מניחים על נייר אפיה במרחק של 3 ס"מ אחד מהשני אופים כחצי שעה בתנור חם עד לקבלת גוון זהוב.
3
3. אפשר להוסיף לכל לחמניה זית חרוזית
המתכון נכתב ב-15/09/2006