בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
לחמניות גבינה
דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
35 דקות
זמן עבודה
35 דקות
מצרכים
350
גרם קמח תופח (שקית אחת קטנה)
200
גרם חמאת "תנובה" רכה
150
גרם פתיתי עמק לאפייה מסדרת "השף הלבן"
150
גרם גבינה בולגרית "פיראוס"
כלי בישול ואפייה
תבנית אפייה מצופה בנייר אפיה
קערה מגרדת (פומפיה)
אופן ההכנה
1
1. מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות).
2
2. מגרדים את הגבינות לעיסה אחת ויוצרים כדורים קטנים. מניחים על נייר אפיה במרחק של 3 ס"מ אחד מהשני אופים כחצי שעה בתנור חם עד לקבלת גוון זהוב.
3
3. אפשר להוסיף לכל לחמניה זית חרוזית
המתכון נכתב ב-15/09/2006
תגיות:
מאפים (סוג מנה)
,
חלבי (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך