דרגת קושי
1 / 5
זמן הכנה
10 דקות
זמן עבודה
10 דקות

מצרכים

המצרכים:
5 חלבונים
2 כוסות רסק תותים, או פטל, או פירות יער מעורבים.
כוס סוכר
3 כפות ליקר תפוזים
כף קליפת לימון מגורדת
לקרם מסקרפונה:
500 גר' מסקרפונה
3 כפות אבקת סוכר
קליפת לימון מגורדת
2 כפיות תמצית וניל
3 כפות אבקת סוכר

אופן ההכנה

1
שמים בקערת המיקסר את החלבונים ורסק הפרי (חצי כוס מהרסק, שומרים).
2
מתחילים להקציף במהירות בינונית כשתי דקות. מגבירים למהירות גבוהה ומקציפים עוד דקותיים.
3
מוסיפים את הסוכר בהדרגה, בזרם דק ואיטי אל קערת המיקסר וממשיכים להקציף
4
עוד דקות מספר עד שמתרומם לו ענן קצף ורוד.
5
הרכבת המנה:
6
שמים בתחתיתן של כוסות יין רחבות את הקרם מסקרפונה, עליו את התותים המושרים, עליהם
7
מעט רסק תותים מעל הכל את הקצף הורוד.
המתכון נכתב ב-06/01/2006