דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
35 דקות
זמן עבודה
35 דקות

מצרכים

5 בצלים בינוניים קלופים
8 כפות שמן זית
200 גרם גבינת פטה פיראוס
100 גרם גבינת קולאז' קשקבל
1 זר עלי רוקט
0.5 לימון
2 כפות טימין לימוני
2 כפות חומץ בלסמי
קורט פלפל שחור גרוס
קורט מלח

אופן ההכנה

1
1. חותכים את הבצלים ל- 1/8 ומשמנים בשמן זית.
2
2. בוזקים על הבצלים את התבלינים ואת הטימין ומכניסים לאפייה בתנור שחומם ל- 180 מעלות בחום עליון עד שהבצל משחים.
3
3. מפרידים את גבעולי הרוקט מהעלים ומתבלים את העלים בלימון הסחוט ובמלח.
4
4. מפזרים את עלי הרוקט כמצע בכלי הגשה ומעל מניחים את הבצל האפוי כשהוא קר.
5
5. מפוררים מלמעלה את גבינת הפטה ומעליה מגררים את גבינת הקשקבל.
6
6. יוצקים מלמעלה מעט שמן זית, מלח, פלפל שחור גרוס וחומץ בלסמי ומגישים.
המתכון נכתב ב-15/09/2006