1
1. חותכים את הבצלים ל- 1/8 ומשמנים בשמן זית.
2
2. בוזקים על הבצלים את התבלינים ואת הטימין ומכניסים לאפייה בתנור שחומם ל- 180 מעלות בחום עליון עד שהבצל משחים.
3
3. מפרידים את גבעולי הרוקט מהעלים ומתבלים את העלים בלימון הסחוט ובמלח.
4
4. מפזרים את עלי הרוקט כמצע בכלי הגשה ומעל מניחים את הבצל האפוי כשהוא קר.
5
5. מפוררים מלמעלה את גבינת הפטה ומעליה מגררים את גבינת הקשקבל.
6
6. יוצקים מלמעלה מעט שמן זית, מלח, פלפל שחור גרוס וחומץ בלסמי ומגישים.