דרגת קושי
4 / 5
זמן הכנה
35 דקות
זמן עבודה
35 דקות

מצרכים

לבלינצ'ס
כוס וחצי מים או חלב סויה
3/4 כוס קמח
3 ביצים (או שתי ביצים ושני חלמונים)
2 כפות שמן
0.5 כפית מלח
כפית סוכר
מעט שמן לטיגון
למילוי:
מיכל קצפת צמחית מסדרת השף הלבן 250 מ"ל
חב' קטנה אינסטנט פודינג וניל (80 גר')
3/4 כוס מים קרים מאד
חב' מלית אוכמניות (400 גר')

אופן ההכנה

1
1. מכינים את הבלינצ'ס: מערבבים בבלנדר, מיקסר או ביד במטרפה את כל חומרי הבלילה. מחממים מחבת טפלון ומשמנים קלות. יוצקים כרבע כוס בלילה למחבת ובתנועה סיבובית מזיזים את המחבת עד שכל התחתית תהיה מצופה בשכבה דקיקה. מטגנים 2-3 דקות עד שמזהיב והופכים בעזרת מרית לצד שני. כך מכינים את כל הבלינצ'ס.
2
2. מכינים את המילוי : מקציפים את הקצפת, המים והפודינג עד לקבלת קצפת יציבה. מערבבים עם מלית האוכמניות וממלאים את הבלינצ'ס - 2 כפות בכל עלה. מגלגלים לגלילות נאות, מסדרים על צלחת עם פירות העונה ומגישים
המתכון נכתב ב-15/09/2006