1
1. מכינים את הבלינצ'ס: מערבבים בבלנדר, מיקסר או ביד במטרפה את כל חומרי הבלילה. מחממים מחבת טפלון ומשמנים קלות. יוצקים כרבע כוס בלילה למחבת ובתנועה סיבובית מזיזים את המחבת עד שכל התחתית תהיה מצופה בשכבה דקיקה. מטגנים 2-3 דקות עד שמזהיב והופכים בעזרת מרית לצד שני. כך מכינים את כל הבלינצ'ס.
2
2. מכינים את המילוי : מקציפים את הקצפת, המים והפודינג עד לקבלת קצפת יציבה. מערבבים עם מלית האוכמניות וממלאים את הבלינצ'ס - 2 כפות בכל עלה. מגלגלים לגלילות נאות, מסדרים על צלחת עם פירות העונה ומגישים