דרגת קושי
3 / 5

מצרכים

1 חבילה ביסקוויטים מסוג פתי בר
1 גביע גבינה לבנה 9%
1 גביע גבינה לבנה %½
1 חבילה מרגרינה/מחמאה
¾ כוס סוכר
מספר טיפות תמצית ווניל
מספר טיפות תמצית רום
1 ביצה
החומרים לציפוי:
2 כפות קקאו
2 כפות חלב
2 כפות סוכר
¼ חב' מרגרינה
1 חלמון

אופן ההכנה

1
פורסים נייר פרגמנט ע"ג תבנית שטוחה גדולה.טובלים את הביסקוויטים בזה אחר זה ב1/3 כוס יין אדום מתוק.מסדרים 18 יחידות ב-3 שורות של 6.מורחים מחצית מכמות המילוי ע"ג הביסקוויטים ושוב, מכסים בשכבה נוספת באותו האופן. שופכים את המחצית הנותרת של המילוי מלמעלה, מרימים את קצוות הנייר, מקפלים לצורת משולש ומהדקים היטב, על מנת שהנייר יחזיק את התוכן.מכניסים למקרר לשעה.   מבשלים את הקקאו, החלב והסוכר, עד לרתיחה ומסירים מהאש.מוסיפים את המרגרינה והחלמון תוך כדי ערבוב מהיר ואחיד.כשהעוגה הצטננה דיה, מוציאים, מקלפים את
המתכון נכתב ב-23/09/2006