1
פורסים נייר פרגמנט ע"ג תבנית שטוחה גדולה.טובלים את הביסקוויטים בזה אחר זה ב1/3 כוס יין אדום מתוק.מסדרים 18 יחידות ב-3 שורות של 6.מורחים מחצית מכמות המילוי ע"ג הביסקוויטים ושוב, מכסים בשכבה נוספת באותו האופן. שופכים את המחצית הנותרת של המילוי מלמעלה, מרימים את קצוות הנייר, מקפלים לצורת משולש ומהדקים היטב, על מנת שהנייר יחזיק את התוכן.מכניסים למקרר לשעה. מבשלים את הקקאו, החלב והסוכר, עד לרתיחה ומסירים מהאש.מוסיפים את המרגרינה והחלמון תוך כדי ערבוב מהיר ואחיד.כשהעוגה הצטננה דיה, מוציאים, מקלפים את