בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
תפוחי אדמה - בפפריקה
דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
20 דקות
זמן עבודה
20 דקות
מצרכים
4 כפות
שמן זית
1
בצל גדול, פרוס דק
3
תפוחי אדמה, חתוכים לקוביות קטנות
1 כף
פפריקה מתוקה
מלח ופלפל
2? כוס מים
אופן ההכנה
1
1. מחממים במחבת את השמן, ומטגנים בו את הבצל עד שיזהיב. מוסיפים את תפוחי האדמה והתבלינים, ומערבבים היטב.
2
2. מוסיפים את המים, ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש קטנה כ- 15 דקות, עד שתפוחי האדנה יתרככו.
3
- אפשר להחליף את המים בחלב והטעם משתבח מאוד.
המתכון נכתב ב-06/01/2006
תגיות:
תוספות (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך