דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
20 דקות
זמן עבודה
20 דקות

מצרכים

4 כפות שמן זית
1 בצל גדול, פרוס דק
3 תפוחי אדמה, חתוכים לקוביות קטנות
1 כף פפריקה מתוקה
מלח ופלפל
2? כוס מים

אופן ההכנה

1
1. מחממים במחבת את השמן, ומטגנים בו את הבצל עד שיזהיב. מוסיפים את תפוחי האדמה והתבלינים, ומערבבים היטב.
2
2. מוסיפים את המים, ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש קטנה כ- 15 דקות, עד שתפוחי האדנה יתרככו.
3
- אפשר להחליף את המים בחלב והטעם משתבח מאוד.
המתכון נכתב ב-06/01/2006