1
1. מקציפים את החלבונים עם המלח. כשהקצף יוצר פסגות רכות, מוסיפים בהדרגה את הסוכר וממשיכים להקציף עד לקבלת קצף נוקשה ומבריק.
2
2. מרסקים את השוקולד לרסיסים קטנים (במעבד מזון עם להב פלדה או בסכין) ומקפלים לתוך הקצף.
3
3. מרפדים תבנית בנייר אפייה. מניחים כפות גדושות מהקצף במרחקים שווים (הנשיקות תופחות מעט במהלך האפייה).
4
4. אופים לפחות שלוש שעות (אפשר גם יותר) בתנור שחומם מראש לחום נמוך (100 מעלות), עד שהנשיקות יבשות ומשמיעות קול חלול כשנוקשים עליהן.
5
5. מוציאים, מצננים ומאבקים במעט אבקת קקאו דרך מסננת או נפה.