בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
אנטרקוט בגריל בשני שלבים!
דרגת קושי
2 / 5
מצרכים
4
סטייקים מאנטרקוט מיושן היטב
מלח גס
למשרה:
1 כפית
פלפל גרוס
2
ענפי רוזמרין
5
עלי מרווה
גבעול טימין
4 כפות
שמן זית
2
שיני שום כתושות
1 כף
חומץ בן יין אדום
1 כף
דבש
2
בצלים ירוקים חתוכים דק
אופן ההכנה
1
1. מערבבים את כל מרכיבי המשרה ומשרים בו את הסטייקים למשך לילה לפחות.
2
2. צולים את הסטייקים בגריל חם משני הצדדים, זורים מעט מלח גס ומגישים.
המתכון נכתב ב-28/09/2006
תגיות:
בשרי (סוג מנה)
,
בשרי (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך