דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
שעה
זמן עבודה
שעה

מצרכים

שמן לטיגון
1 ק"ג בשר טחון
חופן פיטרוזיליה
פטריות קצוצות
1 כפית אבקת מרק עוף
1 כף רוטב סויה
קורט פפריקה
קורט כמון
1 ביצה
1 ק"ג בצק עלים
1 בצל גדול
שומשום

אופן ההכנה

1
1. מטגנים את הבצל, מוסיפים את הבשר, הפטריות והפטרוזיליה. מטבלים ומניחים בצד להתקרר, ומוסיפים את הביצה.
2
2. פותחים את הבצק לרולדות, מוסיפים את המילוי, סוגרים ומהדקים בעזרת מזלג. אפשר למרוח ביצה ושומשום מעל.
3
3. מכניסים לתנור ב-180 מעלות למשך 45 דקות.
המתכון נכתב ב-28/09/2006