1
מחממים את התנור לחום בינוני 180 מעלות
2
משמנים תבנית קפיצית עדולה בקוטר 26 ס"מ
3
שמים בקערה את החלמונים, הדבש, החמאה, הקינמון והזנגוויל הטחון ומקציפים דקה
4
מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף נוקשה
5
מערבבים את הקצף עם תערובת הדבש
6
מוסיפים את האגוזים הקצוצים והזנגוויל המסוכר הקצוץ, ומערבבים ידנית
7
מוסיפים את הקמח ואבקת האפיה ומערבבים עד לקבלת בלילה אחידה
8
יוצקים לתבנית, ואופים בין 45 דקות לשעה, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
9
אם העוגה משחימה מהר מדי, לאחר 25 דקות אפיה מנמיכים את חום התנור ל - 150 מעלות.
10
מצננים היטב בטרם ההגשה.