בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
ממרח טופו
דרגת קושי
3 / 5
מצרכים
150
גרם טופו
בצלים גדולים
חצי כוס אגוזי מלך
כפות סילאן (דבש תמרים) או מולסה מתוקה
50
מ"ל (רבע כוס) יין אדום מתוק
רבע כפית אגוז מוסקט מגורד
חצי כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור
שמן לטיגון
אופן ההכנה
1
קוצצים את הבצל ומטגנים עד להזהבה.
2
חותכים את הטופו לקוביות, וטוחנים במעבד מזון. מוסיפים למעבד מזון את הבצל המטגן, היין, הסילאן, האגוזים, והתבלינים וטוחנים עד לקבלת לתערובת חלקה ואחידה.
המתכון נכתב ב-30/09/2006
תגיות:
תוספות (סוג מנה)
,
צמחוני (מיוחד)
,
טבעוני (מיוחד)
,
ללא ביצים (מיוחד)
,
בריאות (מיוחד)
,
ממרחים (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך