דרגת קושי
2 / 5

מצרכים

½ כוס גרגרי חומוס מבושלים
כף טחינה
מיץ מלימון אחד
כפית שום כתוש
תבלינים לפי הטעם: מלח, פלפל, פפריקה
פטרוזיליה
שמן (מומלץ להשתמש בשמן זית)

אופן ההכנה

1
משאירים מעט גרגרים שלמים לקישוט, ואת היתר טוחנים במעבד מזון או מועכים במזלג. מוסיפים את הטחינה, השום המלח והפלפל, ומערבבים לעיסה אחידה.
2
משטחים את העיסה על צלחת הגשה, מפזרים את הגרגרים שנותרו במרכז הצלחת, מפזרים פטרוזיליה קצוצה ובוזקים מעט פפריקה.
המתכון נכתב ב-20/11/2024