בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
ממרח שעועית לבנה
דרגת קושי
2 / 5
מצרכים
2
כוסות שעועית לבנה
בצל חתוך לרבעים
4
גבעולי טימין
גבעול רוזמרין
2
שיני שום
שליש כוס שמן זית
אופן ההכנה
1
משרים שעועית במים כל הלילה, מסננים ושמים בסיר עם בצל, טימין, רוזמרין ושום.
2
מכסים במים ומבשלים עד שהשעועית מתרככת (מוטב להשתמש בסיר לחץ).
3
מסננים, מועכים את השעועית, מוסיפים בהדרגה שמן, מלח ופלפל, ומערבבים עד שמתקבל ממרח חלק.
המתכון נכתב ב-30/09/2006
תגיות:
תוספות (סוג מנה)
,
טבעוני (מיוחד)
,
צמחוני (מיוחד)
,
ללא ביצים (מיוחד)
,
בריאות (מיוחד)
,
ממרחים (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך