1
מפוררים את הביסקוויטים בתוך שקית עד לקבלת פירורים.
2
ממיסים 100 גרם מרגרינה במחבת על אש קטנה, מוסיפים את הסוכר עד להמסתו.
3
יוצקים את תערובת המרגרינה והסוכר על פירורי הביסקוויטים, מוסיפים את הקקאו, חלב הסויה ותמצית הוניל ומערבבים עד לקבלת עיסה סמיכה.
4
בידיים רטובות מכדררים כדורים מהתערובת.
5
מפזרים קוקוס טחון על צלחת שטוחה ומגלגלים כל כדור בצלחת עד שהוא מתכסה במעטפת קוקוס.
7
לגיוון ניתן להוסיף מעט יין או ליקר לתערובת.