דרגת קושי
2 / 5

מצרכים

400 גרם ביסקוויטים
100 גרם מרגרינה
10 כפות סוכר
10 כפות קקאו או אבקת חרובים
½ כוס חלב סויה
2 כפיות תמצית וניל
קוקוס טחון לציפוי

אופן ההכנה

1
מפוררים את הביסקוויטים בתוך שקית עד לקבלת פירורים.
2
ממיסים 100 גרם מרגרינה במחבת על אש קטנה, מוסיפים את הסוכר עד להמסתו.
3
יוצקים את תערובת המרגרינה והסוכר על פירורי הביסקוויטים, מוסיפים את הקקאו, חלב הסויה ותמצית הוניל ומערבבים עד לקבלת עיסה סמיכה.
4
בידיים רטובות מכדררים כדורים מהתערובת.
5
מפזרים קוקוס טחון על צלחת שטוחה ומגלגלים כל כדור בצלחת עד שהוא מתכסה במעטפת קוקוס.
6
מצננים ומגישים קר.
7
לגיוון ניתן להוסיף מעט יין או ליקר לתערובת.
המתכון נכתב ב-01/10/2006