בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
בננות מטוגנות
דרגת קושי
1 / 5
מצרכים
שלושת רבעי כוס קמח תופח
כף
אבקת סוכר
כוס בירה לבנה
כפית
תמצית וניל
6
בננות בשלות
חצי כוס שמן לטיגון
אופן ההכנה
1
מערבבים את הקמח, אבקת הסוכר, הבירה ותמצית הווניל.
2
מקלפים את הבננות וטובלים בתערובת הבירה.
3
מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.
4
מניחים על נייר סופג לספיגת עודפי השמן, ומגישים חם.
המתכון נכתב ב-01/10/2006
תגיות:
קינוחים (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך