בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
עוגת תפוזים
דרגת קושי
3 / 5
מצרכים
5
ביצים
3/4 כוס מיץ תפוזים
1.5
1 כוסות סוכר
2
כוסות קמת תופח
4 כפות
שמן
אופן ההכנה
1
מקציפים את כל החומרים. מחלקים את הבלילה לשתי תבניות מאורכות מנייר אלומיניום. חשוב להקפיד שהתערובת מגיעה רק עד גובה שני שלישים מהתבנית, כדי שהעוגה לא תגלוש. אופים בחום בינוני במשך 40 דקות.
המתכון נכתב ב-02/10/2006
תגיות:
מאפים (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך