דרגת קושי
3 / 5

מצרכים

8 שוקי עוף
3 כפות דבש
3 כפות קטשופ
3 כפות חומץ
3 כפות יין אדום
3 כפות רוטב סויה
1 כפית חרדל
שן שום קצוצה
0.5 כוס מים פושרים

אופן ההכנה

1
1. להסיר את העור מהעוף ולשטוף היטב
2
2. לערבב את חומרי הרוטב ולהעבירו לכלי חרס חסין אש
3
3. להניח את העוף בתוך הרוטב ולערבב. לכסות בנייר כסף ולהניח במקרר ל- 3 שעות
4
4. לאפות את העוף בנייר הכסף בחום בינוני. לאחר שעה, לפתוח, להפוך ולהמשיך עוד שעה.
5
להסיר את נייר הכסף ולהמשיך לאפות עד שהעוף משחים ומתייבש מעט (כחצי שעה).
6
5. הערך בנקודות חושב עבור העוף בלבד כולל הרוטב שנדבק אליו. הוא אינו כולל את שאריות הרוטב שנשארות בכלי.
המתכון נכתב ב-02/10/2006