1
1. להסיר את העור מהעוף ולשטוף היטב
2
2. לערבב את חומרי הרוטב ולהעבירו לכלי חרס חסין אש
3
3. להניח את העוף בתוך הרוטב ולערבב. לכסות בנייר כסף ולהניח במקרר ל- 3 שעות
4
4. לאפות את העוף בנייר הכסף בחום בינוני. לאחר שעה, לפתוח, להפוך ולהמשיך עוד שעה.
5
להסיר את נייר הכסף ולהמשיך לאפות עד שהעוף משחים ומתייבש מעט (כחצי שעה).
6
5. הערך בנקודות חושב עבור העוף בלבד כולל הרוטב שנדבק אליו. הוא אינו כולל את שאריות הרוטב שנשארות בכלי.