דרגת קושי
3 / 5

מצרכים

½ כרובית
½ כוס קמח חומוס
כפית אבקת שום
תבלינים לפי הטעם: מלח, פלפל, כמון ועשבי תיבול
½ כוס מים
שמן לטיגון

אופן ההכנה

1
מחלקים את הכרובית לפרחים, מבשלים במים רותחים כעשר דקות ומסננים.
2
מערבים את יתר החומרים עד לקבלת בלילה אחידה.
3
טובלים את פרחי הכרובית בבלילת החומוס כך שהבלילה מכסה את שטח הפנים של הפרחים.
4
מטגנים בשמן חצי עמוק משני הצדדים עד שהציפוי משחים, ומניחים את הפרחים על נייר סופג לספיגת עודפי השמן.
המתכון נכתב ב-20/11/2024