דרגת קושי
3 / 5

מצרכים

חצי ראש כרוב אדום
1 בצל
4 כפות מרגרינה
רבע כוס חומץ
כוס וחצי ין אדום
1 כפית מלח
חצי כפית פלפל
1 כף ריבה

אופן ההכנה

1
חותכים את הכרוב לרצועות דקות. קוצצים את הבצל.
2
מטגנים את הבצל במרגרינה בסיר עד להתרככות הבצל, מוסיפים את רצועות הכרוב, ומטגנים בסיר מכוסה כעשר דקות, עד להתרככות חלקית של הכרוב.
3
מוספים את החומץ, היין, המלח הפלפל והריבה ומערבבים.
4
מבשלים בסיר מכוסה כשעה וחצי על אש קטנה, עד להתרככות הכרוב.
המתכון נכתב ב-20/11/2024