דרגת קושי
2 / 5

מצרכים

½ 1 כוסות בורגול דק
10 גבעולי נענע טריים (עלים בלבד)
3 עגבניות קשות
צרור פטרוזיליה (עלים בלבד)
2 גבעולי בצל ירוק
מיץ מלימון אחד
4 כפות שמן זית
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה

1
מבשלים את הבורגול כעשר דקות, עד לספיגת המים בגרגרי הבורגול ומעבירים לקערה.
2
חותכים את העגבניות לקוביות קטנטנות ומוסיפים לקערה.
3
קוצצים את הנענע , הפטרוזיליה והבצל הירוק ומוספים לקערה.
4
מטבלים בשמן, בלימון, במלח ובפלפל ומצננים במקרר.
המתכון נכתב ב-03/10/2006