דרגת קושי
3 / 5

מצרכים

2 כוסות עדשים ירוקות מבושלות
300 גרם טופו
2 כפות שמן
2 כפות חומץ
2 כפות קארי
כפית וחצי מלח
רבע כפית פלפל
חצי בצל
מלפפון חמוץ
2-3 גבעולי סלרי
1 גזר

אופן ההכנה

1
מפוררים את הטופו ומערבבים בקערה עם העדשים. בקערה נפרדת מערבבים את השמן, החומץ, הקארי, המלח והפלפל, ושופכים על תערובת הטופו והעדשים.
2
קוצצים את הבצל ואת המלפפון החמוץ, חותכים את הסלרי לפרוסות דקות, ומגרדים את הגזר.
3
מוסיפים לקערה את הירקות, מערבבים ומשפרים את התיבול בהתאם לצורך.
4
מגישים קר.
המתכון נכתב ב-03/10/2006