בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
סלט חצילים
דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
15 דקות
זמן עבודה
15 דקות
מצרכים
4
חצילים
פטרוזיליה
כמה שיני שום
בצל ירוק
לימון
מלח
2
עגבניות
אופן ההכנה
1
לצלות את החצילים על הגז עצמו. אמנם מלכלך אבל הטעם שווה הכל. לשים במסננת את בשר החצילים ולחכות שיצאו הנוזלים. לגרד שום על מגרדת (כמו ברוריה) או לכתוש. לקצוץ את הבצל והפטרוזיליה דק, להוסיף לחצילים. לסחוט לימון ולהוסיף. להוסיף 2 עגבניות קצוצות דק.
2
אפשר להוסיף שמן אבל לא חובה.
3
בתאבון!
המתכון נכתב ב-06/01/2006
תגיות:
סלטים (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך