דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
15 דקות
זמן עבודה
15 דקות

מצרכים

4 חצילים
פטרוזיליה
כמה שיני שום
בצל ירוק
לימון
מלח
2 עגבניות

אופן ההכנה

1
לצלות את החצילים על הגז עצמו. אמנם מלכלך אבל הטעם שווה הכל. לשים במסננת את בשר החצילים ולחכות שיצאו הנוזלים. לגרד שום על מגרדת (כמו ברוריה) או לכתוש. לקצוץ את הבצל והפטרוזיליה דק, להוסיף לחצילים. לסחוט לימון ולהוסיף. להוסיף 2 עגבניות קצוצות דק.
2
אפשר להוסיף שמן אבל לא חובה.
3
בתאבון!
המתכון נכתב ב-06/01/2006