1
מערבבים בקערה את החומרים היבשים - קמח מצה או קמח + שוקולד מגורד + קוקוס
2
מפרידים חלבונים וחלמונים
3
מקציפים את החלבונים עם כל כמות הסוכר
4
מערבבים חלמונים עם השמן, ומוסיפים אותם לקצף החלבונים בתנועות קיפול עדינו
5
מוסיפים ידנית את תערובת החומרים היבשים
6
אופים בתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות בערך 45 דקות, או עד שסכין שננעצת במרכז העוגה יוצאת נקיה.
7
מכינים קרם על ידי בישול כל החומרים יחד, מלבד המרגרינה והקוניאק
8
כשהכל נמס, מורידים מהאש, מוסיפים את המרגרינה פנימה ומערבבים עד שהיא נמסה לגמרי
10
יוצקים על העוגה בעודה פושרת
11
אפשר לקשט בקצת פתיתי קוקוס, אם רוצים
12
עוגה נהדרת שמתחסלת במהירות!