דרגת קושי
2 / 5

מצרכים

6 פלפלים אדומים
4 שיני שום
4 כפות שמן זית
2 כפות חומץ בלסמי
מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה

1
חוצים את הפלפלים, קוטמים את הראש ומוציאים את הגרעינים.
2
מניחים בתבנית אפייה על הצד הפנימי, וקולים בתנור כ-40 דקות בחום בינוני.
3
לאחר שהפלפלים הצטננו מקלפים ומעבירים למעבד מזון. מוסיפים את השום וטוחנים לעד לקבלת תערובת אחידה.
4
מעבירים לקערה, מוסיפים שמן זית, חומץ, מלח ופלפל ומערבבים היטב.
המתכון נכתב ב-20/11/2024