דרגת קושי
2 / 5

מצרכים

חצי חסה אמריקאית
3 גבעולי סלרי, ללא עלים
חופן אגוזי מלך קצוצים גס
3 שיני שום
2 כפות מיץ לימון
2 כפות שמן זית
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה

1
שוטפים את עלי החסה, מייבשים, קורעים או חותכים לפיסות ומעבירים לקערה. פורסים את גבעולי הסלרי לפרוסות דקות ומוסיפים לקערה.
2
כותשים את שיני השום ומוסיפים לקערה.
3
מוסיפים לקערה את מיץ הלימון והשמן, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים.
4
מפזרים את האגוזים הקצוצים ומערבבים.
5
מגישים בטמפרטורת החדר, סמוך להכנה.
המתכון נכתב ב-07/10/2006