אני מתה על הסלט הזה! השילוב של רימונים ותפוחים ירוקים מביא מתיקות וחמיצות שמשתלבים נפלא עם הטעם הייחודי של השומר. כל ביס מרענן ומזין, והוא מושלם לצד כל ארוחה או פשוט כנשנוש בריא. קל מאוד להכנה, ואני תמיד מקשטת אותו בנגיעות של מיץ לימון כדי להדגיש את הטעמים.
כמות: 4 מנות
סלט רימונים, כמה פשוט, ככה טעים
מצרכים
2 רימונים
2 תפוחים ירוקים
1 ראש שומר
מיץ מלימון אחד
אופן ההכנה
1
חוצים את הרימונים ומחלצים את הרימונים מהקליפה.
2
שמים את הגרעינים בקערה שקופה.
3
פורסים את פקעת השומר לפרוסות דקות, ומוסיפים לקערה.
4
קולפים את התפוחים ומסירים את הליבה.
5
מחלקים את התפוחים לרבעים, פורסים לפרוסות דקות ומוסיפים לקערה.