1
. מקלפים את התפוחים ומוציאים את הליבה. חותכים כל תפוח לשש חתיכות שוות. בוזקים מעליהן כף קמח כם שיכסה אותן היטב.
2
2. בלילה: בקערה קטנה מערבבים את הקמח הנותר עם עמילן התירס, טורפים לתוכם את הביצה ומסיפים את המים. מערבבים היטב.
3
3. מחממים את השמן במחבת עמוקה או בווק. טובלים את התפוחים בבלילה ודואגים שיכוסו היטב. מטגנים את החתיכות עד שישבלו צבע זהוב, ובעזרת כף מחוררת מניחים אותן על נייר סופג. מעבירים לצלחת משומנת.
4
4. זיגוג: בסיר קטן מערבבים את הסוכר, המים והחומץ. מרתיחים תוך כדי עירבוב עד שהסוכר נמס. מוסיפים את השמן וממשיכים לבשל עד שהסירופ מקבל צבע זהוב.
5
5. יוצקים את הסירופ על התפוחים ומגלגלים אותם בתוכו. זורים את השומשום מיד.